BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

26 October 2011

Hari Bahgia Kami

23 Oktober 2011 tarikh yang bermakna sekali..
bermakna untuk diri sendiri dan juga diri my syayang..
walaupon hanye diploma yang mungkin org tak pandang sangat kan..
tapi amat bermakna pada mereka2 yang dapat menghabiskannya dengan jayanya..huhu (sekema la pulok kn)
bermakna pada my sayang sebab dye dapat abiskan diploma dlm masa yang sepatutnya(3 tahun=6 semester)
bermakna pada aku sebab dapat teman dye n family dye seharian..
pagi2 lagi aku g jemput parents dye kat tol Ayer Keroh..
pagi2 tu mak mertua call..huhu
bawa mak n bapak mertua g kampus n teman diorang kat sane..
lepas dorang sume masuk, aku g pulak teman adk bradik dye kat lua sebab pas masuk hanya 2 org khas untuk mak ayah dye..
lepas dye kua, ktorg bergambar ramai2..aku amekkan gambar dorg 1 family..

then dorg pulak amek gambar aku n dye berdua..wahhh bahgia hidup masa 2..
dihargai n direstui..walaweyh..

lepas settle bergambar kat kampus, ktorang g makan pulak kt melaka mall
n then bergambar kat studio..
alangkah bahgia hidup aku masa 2 macam da jadi family pulak..haha
masa bergambar kat studio aku pnye la tak nak tapi kne paksa pulak ngan mak n bapak mertua..
terpaksa masuk la jugak dlm gmbar 2..terkejot oden ble dye plih gmbr family yang ade aku kat dalam 2 tok jadi gambar paling besar..
then ktorg gerak ke masjid n then salam2 tok balik..
lepas sume balik aku ajak dye balik g kedai gambar td tok tukar saiz gambar yang dye pilih..al maklum la..
belum ade ikatan tapi gambar aku terpampnag kat dinding umah dye nanti..
kalau jadi takpe..buatnye tak de jodoh..abis sume nanti..huhu 
btw, congrats 2 my syayang..syg lebih kt kamooo~



5 comments:

Eziey Mustaffa said...

Untung le dah bahgia... btw congrate to ur sayang ye my frenz :) hope bahgia n kekal ke ank cucu..amin ...

Mamu Penang said...

tahniah wan...!!
next year kita lak ijo oii...
next year hg lak pakai jubah, wan kt sebelah.. hehehehe...

Z!eLaZwaN said...

thanks jemik..btol3..t kte pnye turn plak..

thanks gak kt ezy..hrap2 cmtu la..

Mira said...

aku gembira ble tgk kwn aku sorg ni bahagia ;) hehe

nurkaloi said...

patut laa cam tawu jerk kat mane heheh UTeM
tahniah la yer